+386 (0)2 429 91 20 pr@radiosi.eu

Tolmin z okolico s svojo lepoto in bogato zgodovino nudi veliko možnosti za oddih, učenje in rekreacijo. Reka Soča pa s svojo edinstveno smaragdno bravo že dolgo privablja ljubitelje lepot narave, adrenalinske navdušence in popotnike. Ob njej se boste sprostili in odpočili od strastnega vsakdana in preprosto za trenutek ustavite čas.

Enodnevni izlet ali večdnevni dopust vas ne bo pustil ravnodušnih, pestra lokalna kulinarika pa ne lačnih.
Za vas smo pripravili odličen program, ki združuje vse zgoraj našteto. Spoznavali boste tolminsko zgodovino, lokalno kulinariko in aktivno preživeli prosti čas.

Okvirni program paketne ponudbe

Dan 1:
– 9:00 prihod na športno-rekreacijski center Maya (na Labrci)– narezek domačih salam in sira ter pijača dobrodošlice (KZ Tolmin)
– 9:30 razdelitev opreme za miniraft za spust po reki Soči in koles za kolesarjenje do štartne točke minirafta
– 9:45-13:30 Udeležence razdelimo na dve do tri skupine, ki se bodo med seboj borile za naziv : T’MINSKI PUNTAR. S kolesi in tablicami se premikate po tolminskih kotičkih in rešujete naloge, med tekamovanjem pa lahko na tablicah spremljate, kako gre tudi ostalim. (vmes ogled tolminske ribogojnice, privat muzejske zbirke Soške fronte in lokalne sirarne)
– 13:30-14:00 sadna okrepčitev na startu za miniraft (za doplačilo pa lahko poleg sadne malice postrežemo tudi enolončnico tik ob reki Soči)
– 14:00-15:30 miniraft avantura ma odseku Kamno – Tolmin. Z gumenjaki se bomo podali na lov za zakladom. S pomočjo zemljevida boste ta zaklad poskušali najti pred vašo konkurenco.
– 15:30-16:00 prihod nazaj na ŠRC Maya, kjer se preoblečete in po želji tudi stuširate.
– 16:30 piknik Soča  na Labrci
– 17:30-18:30 zaključek programa in odhod domov (kdor  želi, lahko ostane in šotori ter naslednji dan obišče še druge skrite kotičke doleine reke Soče.)

*OPCIJA: Potek se lahko prilagaja vsaki skupinici posebej

Kontakt ponudnika tega paketa:
Maya team d.o.o.
www.maya.si
T: +386 (0)41 781 723