+386 (0)2 429 91 20 pr@radiosi.eu

Smučarski center Golte je priljubljeno smučišče v Zgornje Savinjski dolini. V zadnjih letih je smučišče prejelo mnoga priznanja za urejenost prog, med drugim so ga smučarji izbrali za Naj smučišče v letih od 2010 do 2016. Dostop do smučišča je možen z nihalko, kot v filmu agenta 007 ali po asfaltirani panoramski gorski cesti.

Proge na smučišču Golte so raznolike, razprostirajo se na 50 hektarjih površin na nadmorski višini od 1.000 do 1600 metrov. Dobrih 15 km smučarskih prog je prilagojenih vseh vrst smučarjem in deskarjem. Svoj prostor najdejo tudi ljubitelji turnega smučanja na terenih v okolici. Smučarske proge na Golteh so široke in dolge, ter nudijo nepozabne razglede na Savinjsko dolino in Kamniško Savinjske Alpe. Najmlajši obiskovalci osvajajo prve zavoje na otroškem poligonu, medtem ko so ostalim na voljo 3 sedežnice in 2 vlečnici.

Tik ob smučišču se nahaja najboljši ski in – ski out hotel v Sloveniji. Hotel s 54 sobami, ponuja idiličen gorski wellness center s savnami in zunanjim bazenom. Hotel se ponaša z odlično kulinarično ponudbo, ravno tako pa vas na smučišču pričakajo gorske koče z razglednimi terasami in pestro ponudbo hrane in osvežilnih napitkov.

Obiskovalci so skozi vso sezono deležni atraktivnih dogodkov in zabavnih vsebin, zato se splač obiskati Golte že od začetka decembra do konca marca.

Spletna stran:

Facebook: